Windows 10 Tråden

Högerklicka på det program du önskar avinstallera. Högerklicka – och sedan – ”Inaktivera” på de programmen du önskar ta bort från Autostart.

Skriv in det aktuella lösenordet och klicka Ta bort lösenord. Det är en applikation som finns gömd i Windows 7 och innehåller alla de olika konfigurationer som finns tillgängliga för ditt operativsystemet. För att du ska få ut mer av bibliotek så följer här en kort beskrivning på vad bibliotek är för något och vad du kan göra med det.

  • Behöver du hjälp kan du följa vår enkla guide för hur du byter ut den gamla hårddisken mot en ny SSD.
  • Det kan ske automatiskt vid inaktivitet eller också kan omstarten schemaläggas.
  • Microsoft distribuerar en gång per halvår en större uppdatering till Windows 10 som kallas feature updates dllnedladdning.
  • Vi kan passa på att nämna systemet NuGet som numera är en del av Visual Studio.
  • Du får rekommendationer om att till exempel skruva ned ljusstyrkan på skärmen eller att avsluta program som upptar mycket minne.

Microsoft förbehåller sig dock rätten att så småningom avsluta supporten för gratiserbjudandet. Detta slutdatum infaller tidigast ett år från att produkten är allmänt tillgänglig.

Nytt I Version 5 020

Gör en inventering och ta bort dom som inte behövs. Tryck sedan ner Skift och dubbelklicka på en tom plats i fönstret. När du drar filen till ett annat ställe, håll ögonen på ikonen. Ett plustecken betyder att filen kopieras on rundad pil att det skapas en genväg. Gå till HKEY_CLASSES_ROOT\Unknown\shell\ openas\command varpå du markerar command. Högerklicka på eller beroende på Windowsversion. Välj « Ändra » och ändra %1 i slutet av raden till %2.

Finns Windows 11 Redan?

En annan effekt blir ju att alla program påverkas av bildskärmsupplösningen, och det är inte bra. Du kan påverka detta till en viss grad under Inställningar-Uppdatering och Säkerhet. Under Windows Update klicka på Avancerade inställningar. Under “Välj hur uppdateringar installeras” kan du välja att schemalägga omstarten. Är du uppkopplad via WiFi kan du även ändra så att Windows inte automatiska uppdateringar när du är ansluten till en internetuppkoppling med begränsad datamängd. I vissa fall fungerar ingenting av ovan och då kan det krävas en total fabriksåterställning av din dator.

LEAVE COMMENT

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?